Win7codecs 2.3.4

Пакети с кодеци в интернет пространството има немалко. За Windows 7 обаче това е първият. Win7codecs си поставя за цел да е максимално опростен и същевременно да предлага максимално добра интеграция с плеъри и файлови формати. Макар пакетът да е насочен към Windows 7, той работи и под Windows Vista. Останалите версии на Windows обаче не се поддържат.

Win7codecs съдържа всички най-нови версии на популярните кодеци, благодарение на което се осигурява възпроизвеждане на практически всички видеофайлове под Windows 7. В пакета не влиза медиаплейър, затова можете да използвате всяка такава програма, с която сте свикнали. Удобният интерфейс позволява в движение да се променят асоциациите на файловете, както и параметрите на многоканалния звук.

Win7codecs ще реши трудностите, който възникват при липсата на енкодери, декодери и филтри, за едно по-приятно и безпроблемно гледане на филми под Windows 7. Друга добра новина е, че е безплатен. Преди да го инсталирате, премахнете наличния в момента кодек на машината. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Win7codecs 2.3.4 (20.2 MB)

kaldata.com

Популярни публикации от този блог

Safari 5 - най-бързият браузър, според Apple

Нова вълна от виртуални нападения

Вируси застрашават графичните процесори