Лукзозни безжични продукти обяви Canyon

Рутер и USB адаптер осигуряват връзка със скорост 150Mbps



Canyon обяви два нови безжични продукта с луксозен дизайн. Рутерът CNP-WF514N1 и USB адаптерът CNP-WF518N1 са предназначени за крайни и бизнес потребители, като със стилния си дизайн ще допълнят всеки модерен интериор.
Изисканият дизайн не е за сметка на характеристиките – двата продукта осигуряват свързаност и бърз трансфер на данни със скорост 150Mbps.
CNP-WF514N1 е 4-портов рутер, подходящ за малък офис или у дома. Потребителите могат да свържат чрез него компютри, лаптопи, външни твърди дискове и принтери с безжична (802.11n) връзка, съобщиха от дистрибутора АСБИС България.
Рутерът осигурява достъп до интернет, бърз трансфер на файлове и принтиране. Устройството е малко и компактно.




За да предложи безжична производителност (802.11n) към стандартни устройства с USB портове, като настолни компютри и лаптопи, Canyon препоръчва в допълнение към рутера новия адаптер CNP-WF518N1. Устройството позволява достъп до интернет, както и бърз трансфер при споделяне на файлове и принтиране със 150 Mbps.
CNP-WF518N1 е съвместим с много операционни системи и се явява достъпно решение за сигурна и проста безжична мрежа. Този продукт е лесен за инсталиране, с компактен и елегантен дизайн.




Източник: technews.bg

Популярни публикации от този блог

Safari 5 - най-бързият браузър, според Apple

Нова вълна от виртуални нападения

Вируси застрашават графичните процесори